Food To Go

Omdat koken toch écht meer mijn passie is en mensen te zien genieten van mijn eten mijn grootste vreugde ben ik begonnen met afhaalmaaltijden vanuit de kookstudio. Daarnaast is het zo dat door de welbekende virus, ik al sinds maart 2020 geen kookworkshops meer heb kunnen geven en ik graag dus aan het werk wil.

Hoe het werkt:

Om de week post ik op zondag mijn menu op de website en per Whatsapp en heeft u de tijd om tot uiterlijk dinsdagochtend om 10u te bestellen en kunt u de maaltijden op donderdag en/of vrijdag ophalen bij mijn kookstudio aan de Apothekersdijk 31 in Leiden.

Het menu bestaat uit een vlees-/kip- of visgerecht (€ 14,50) en uit een vegetarische gerecht (€ 12,50). Elke maaltijd wordt altijd gevuld met koolhydraten zoals rijst of noedels en groenten en/of salade. Een maaltijd weegt ongeveer 500 gram en is voldoende voor een persoon. In principe krijgt u de maaltijd warm mee. Thuis opwarmen is uiteraard geen probleem mocht u de maaltijd op een later tijdstip willen opeten.

Naast mijn Vietnamese keuken kook ik ook gerechten die ik me tijdens mijn reizen heb laten inspireren. U zult in ieder geval nooit verveeld raken!

 

Ophaaltijd:

Donderdag en/of vrijdag 16.30 – 18.00 uur

 

Adres:

Apothekersdijk 31, Leiden

× Hoe kan ik je helpen?
X