Kookworkshop

De Vietnamese keuken lijkt ingewikkeld, maar als je eenmaal mijn kookworkshop hebt gevolgd, zal je zien dat het heel goed mogelijk is om in een korte tijd een heerlijke, originele en gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Tijdens de workshop leer ik je veel van mijn culinaire geheimen en trucjes. En het wordt ook heel gezellig en lekker.

Een workshop heeft minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers. Een koppel van twee personen kookt één gerecht. De duur van een workshop is inclusief het diner ongeveer 4 – 4,5 uur. Afhankelijk van het menu, hebben we ongeveer 2,5 uur nodig om te koken.

De gerechten komen tegelijkertijd op tafel en worden met elkaar gedeeld en gegeten zoals dat in Azië gebruikelijk is.

kookworkshop
kookwerkshop2

Voor groepen:
Kom je met familie, een groep vrienden of collega’s dan kan je in overleg met mij de datum, tijd en het menu kiezen . Minimum aantal is 10 personen. Wil je met een minder aantal komen dan 10 personen is dat geen probleem. De totale prijs blijft echter voor 10 personen gelden.

Individuele deelnemers:
Het leuke van deze kookworkshops is dat je andere kookliefhebbers leert kennen. Daardoor doe je ook extra inspiratie op. Voor je het weet ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen. Je kan je inschrijven op een van de kookworkshops op de website.

De kosten voor een kookworkshop bedragen € 85,00 per persoon. Hierbij is water, koffie en thee inbegrepen. De prijs is exclusief alcoholische consumpties. Jullie krijgen wel een aperitief en een hapje bij binnenkomst.

NB: Kijk s.v.p. ook naar de Algemene Voorwaarden van Mai Nguyen

NederlandsEnglish
× Hoe kan ik je helpen?
X