Koken bij Droog Amsterdam – 17 maart as

march, 2022

17mar18:00- 22:00Koken bij Droog Amsterdam - 17 maart asDe Vietnamese keuken met Mai Nguyen

Event Details

Eén keer per maand op de donderdagavond ontvangt @droog een inspirerende kookboekenauteur. Tijdens deze smakelijke donderdagavonden krijg je de unieke kans om een uitgebreid kookboekmenu te proeven. De auteur bereidt in samenwerking met onze chef Annemieke van Leeuwen en haar team een heerlijk menu voor. We heten je graag welkom in het restaurant met een aperitief. Als amuse interviewt @droog zakelijk directeur Sarriel Taus de auteur.

De Vietnamese keuken met Mai Nguyen

Donderdag 17 maart hosten we de eerstvolgende editie met niemand minder dan kookboekauteur Mai Nguyen. Na een uitverkochte (en door corona helaas afgezegde) editie uit 2021 zijn we verheugd om aan te kondigen dat Mai opnieuw haar authentieke Vietnamese familierecepten komt presenteren @droog.

Tijdens deze smaakmakende avond neemt ze ons mee op reis door de Vietnamese keuken, met de vele verschillende geuren, smaken en structuren van dien.

  • uitgebreid menu met meerdere gangen
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Datum: donderdag 17 maart
  • Tijd: Inloop vanaf 18:00, start programma 19:00
  • Prijs: €39,50

Ăn Ăn, oftewel ‘Aan tafel’!

Na afloop is het ook mogelijk je eigen kopie te laten signeren of een gesigneerd kookboek te kopen. Er is keuze tussen een vegetarisch en niet-vegetarisch menu. Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Time

(Thursday) 18:00 - 22:00

Organizer

@Droog Staalstraat 7B 1011 JJ Amsterdam

NederlandsEnglish
× Hoe kan ik je helpen?
X